Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مهران زینلیان معاون امور عمرانی استانداری اصفهان درباره افزایش مصرف گاز بخش خانگی و نگرانی نسبت به قطع گاز صنایع استان، گفت: با وجود افزایش مصرف بخش خانگی، خوشبختانه قطعی گاز بخش صنعت را نداشته‌ایم، اگرچه تا به امروز سهمیه‌های تحویل گاز به صنایع کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تأکید بر اینکه تا این لحظه هنوز سوخت مازوت در صنایع اصفهان مورد استفاده قرار نگرفته است، گفت: انتظار داریم که با مدیریت شرکت گاز استان در زمینه وضعیت تأمین پایدار گاز در تمام بخش‌ها، قطعی گاز در حوزه صنعت نداشته باشیم.

مسئول کارگروه اضطرار آلودگی هوای اصفهان گفت: در حال حاضر تحویل گاز به فولاد مبارکه و ذوب‌آهن کاهش و همچنین محدودیت تأمین گاز صنایع سیمان شدیدتر است.

وی گفت: در حال حاضر حدود ۷۵ درصد کوره‌های آجرپزی استان تعطیل شده‌اند و صنایع دیگر استان نیز به فراخور افزایش مصرف گاز بخش خانگی آن‌ها کم شده است.

زینلیان درباره تأمین گاز نیروگاه‌های اصفهان گفت: اگرچه تحویل گاز نیروگاه‌های اصفهان به دلیل تولید برق، کم نشده است، با این وجود در این شرایط فعلی نیز اجازه استفاده از سوخت مازوت به آن‌ها نداده‌ایم.

وی درباره احتمال استفاده نیروگاه‌ها از سوخت مازوت، گفت: نیروگاه‌ها بدون اجازه، بعید است که بتوانند از سوخت مازوت استفاده کنند، اما امیدواریم شرایط به نحوی مدیریت شود که نخواهیم این اجازه را به آن‌ها بدهیم.

معاون امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: اگر مردم در مصرف گاز صرفه جویی نکنند، ما در استان به یک دوراهی مصرف سوخت مازوت و یا تعطیلی صنایع و نیروگاه‌ها و به دنبال آن قطعی برق در زمستان برمی‌خوریم.

وی گفت: امیدواریم به این انتخاب سخت نرسیم، اما موضوع کنترل آلودگی هوا اکنون بیشتر مورد تأکید مدیریت استان است و شاید حتی مجبور شویم یک‌سری خاموشی در زمستان داشته باشیم، اما تلاش می‌کنیم که استفاده از سوخت مازوت به مدار تولید صنایع استان برنگردد.

منبع:ایسنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سوخت مازوت قطعی برق مصرف گاز سوخت مازوت نیروگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۰۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!

فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

دیگر خبرها

  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • اطلاعیه احتمال قطعی یا افت فشار آب در برخی از مناطق ارومیه
  • قطعی برق در شادگان خوزستان؛ مردم از مصرف بی‌رویه خودداری کنند