Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مهدی طغیانی بعدازظهر امروز در جمع مطالبه‌گران دانشجویی ضمن گرامیداشت ایام عزاداری اباعبدالله(ع) اظهار داشت: ۸ سال دولت یازدهم و‌ دوازدهم با یک پارادایم حاکم یعنی اصلاح روابط با غرب برای حل تمام مشکلات به پایان رسید و این موضوع مبحث پوشیده ای نبود و رئیس جمهور در تمام سخنرانی‌ها بیان می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مبدأ مختصات حل مشکلات کشور در پارادایم غربگرا در خارج از مرزهای کشور قرار داده شد؛ حدود ۲ سال به رفت و آمد دیپلماتیک، ۲ سال به وعده، ۱ سال به عمل به برجام گذشت و در نهایت دستاورد آن برای حل مشکلات اقتصادی تقریبا هیچ بود.

وی بیان‌ داشت: دولت آیت‌الله رئیسی با تغییر پارادایم آغاز شد، در ۸ سال گذشته حرف جریان انقلاب شنیده نمی‌شد؛ بارها در مجلس مطرح شد که مبدأ مختصات باید داخل کشور باشد و اگر چنین موردی اتفاق بیفتد امید دشمن هم ناامید می‌شود و این تغییری است که رخ داده.

شاه کلید حل مسأله، ناامید کردن دشمن از اثرگذاری تحریم‌ها است

طغیانی خاطرنشان کرد: آمد و رفت افراد به تنهایی تغییر ایجاد نمی‌کند؛ باید زیرساخت‌های اقتصادی، روابط بانکی و مالی و... اصلاح شود و زمانی که امید دشمن ناامید شد تلاش می‌کند در روابط سیاسی هم تغییری ایجاد کند؛ شاه کلید حل مسأله ناامید کردن دشمن از اثرگذاری تحریم‌ها است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط فعلی در یک‌ نقطه عطف قرار داریم که پارادایم حاکم بر کشورمان برای حل مسائل اقتصادی تغییر پیدا کرده و در این مسیر دشمن نیز متناسب با رفتار ما عمل خواهد کرد، به شرطی که بتوانیم مؤثر و کارآمد عمل کنیم.

قطعی آب و برق ارتباطی با تحریم‌ها ندارد

وی تأکید کرد: مشکلات قطعی برق و آب ارتباطی با تحریم‌ها ندارد و این مورد نتیجه آدرس غلط دادن در این ۸ سال است و دولت هم توان پر کردن این فاصله را نداشت؛ پس از ۸ سال دفاع مقدس، این مدت بدترین زمان از نظر قطعی برق و مشکلات آب بود.

طغیانی عنوان کرد: اتفاقی که با تغییر دولت رخ داد تغییر پارادایم است و این تغییر است که امیدوار کننده است نه فقط رفت و آمد افراد و تغییرات مناصب.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در خصوص نقدینگی و حجم پول یادآور شد: در حال حاضر شاید ام‌المسائل مردم و کشور همین است واگر دولت سیزدهم بخواهد وارد این مسأله شود و جلوی آن را بگیرد، تنها راهکار آن حل مسأله کسری بودجه و نظام بخشی به عملکرد سیستم بانکی است.

وی اظهار کرد: زمانی که بودجه در کشور کسری می‌آورد دولت مجبور به تأمین این کسری می‌شود؛ امسال بودجه حدود ۳۵۰ هزار میلیارد کسری دارد؛ بودجه در مجلس تراز بسته می‌شود اما در عمل کسری دارد و باید با فروش نفت و حراج اموال و... تأمین شود.

طغیانی گفت: اگر این کسری با فروش اموال هم تأمین نشود باید از طریق استقراض از مردم یا بانک مرکزی تأمین شود و زمانی که دولت به سمت بانک مرکزی می‌رود مشکل آغاز می‌شود، چراکه استقراض منجر به افزایش حجم پول و باعث ایجاد تورم می‌شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: دولت سیزدهم برای حل مشکل باید شکاف ایجاد شده در کسری بودجه را حل کند و صرفه‌جویی کند و یا درآمد دولت را افزایش دهد و هزینه‌ها را کم‌تر کند و این راهکار نیازمند هماهنگی بین تیم اقتصادی دولت است.

وی در خصوص نظام بانکی خاطرنشان کرد: طرح اصلاح نظام بانکی که در حال بررسی آن هستیم به دنبال است به بانک مرکزی قدرت نظارت بیش‌تر بر نظام بانکی بدهد.

شرط کافی برای حل مشکلات کشور حرکت جهادی است

 طغیانی اظهار داشت: تغییر پارادایم برای حل مشکلات شرط لازم است اما شرط کافی حرکت جهادی و خواستن است؛ در شرایط فعلی شاهد حرکت تازه نفسی هستیم که با فکر نو و عمل جهادی به امید خدا نتیجه خواهد رسید.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی پیرامون قوانین حمایت از تولید توضیح داد: در این بحث برخی قوانین خوب و برخی قوانین زائد است و نیاز است مقررات‌زدایی صورت بگیرد؛ مقررات‌زدایی و عمل به قانون بر تقنین جدید مقدم است و در این مسیر انتظاری که از وزرا داریم عمل به قانون است.

وی عنوان کرد: در خصوص کابینه انتخابی شاید برخی انتخاب‌ها مطابق با سلیقه‌مان نباشد اما مهم‌تر از این احترام به انتخاب ریاست جمهور است که قطعا برای آن منطقی وجود دارد و باید به این امید داشته باشیم که انتخاب‌ها مؤثر باشد.

در ادامه این نشست هادی حق‌شناس اظهار داشت: اواخر سال ۹۵ قرارگاهی به نام «شهید اسداللهی» تشکیل شد که وظیفه آن ورورد به مسائل و مشکلات حاشیه شهرها بود که در ابتدا با ۵-۶ استان آغاز شد.

شروع مطالبه‌گری از منطقه «جوی‌آباد»

دبیر قرارگاه تحول اجتماعی ستاد جبهه فرهنگی اصفهان ادامه داد: در استان اصفهان ابتدا مطرح شد که با منطقه زینبیه و حصه کار مطالبه‌گری آغاز شود اما گفتیم می‌خواهیم با منطقه «جوی‌آباد» مسیر را شروع کنیم.

وی بیان‌ داشت: به منطقه «جوی‌آباد» ورود پیدا کردیم و اولین مرحله آن شناسایی بود؛ این محله حاشیه شهر اصفهان و خمینی‌شهر است و با جمعیت۳۰ هزار نفری، منطقه‌ای مهاجرپذیر است و قوم بختیار در آن زندگی می‌کنند.

حق‌شناس خاطرنشان کرد: دغدغه اصلی زندان مرکز شهر اصفهان با ۸ هزار زندانی، محله جوی‌آباد است اما عده‌ای می‌خواهند این منطقه به همین صورت باقی بماند.

دبیر قرارگاه تحول اجتماعی ستاد جبهه فرهنگی اصفهان گفت: تا وقتی مردم دست به دست هم ندهند و از مال و آبرویشان مایه نگذارند هیچ مشکلی حل نخواهد شد.

وی تأکید کرد: در قرارگاه تحول احتماعی قرار است در استان اصفهان ناظر بر مشکلات اجتماعی اقداماتی انجام شود و از کنشگران حمایت کند تا آن‌ها برای بوم خودشان کنشگری انجام دهند.

چاشنی فعالیت جهادی، مطالبه‌گری است

سید امیر هاشمی‌نژاد نیز در این جلسه اظهار داشت: سفارش رهبر معظم انقلاب در دیدار هرساله با دانشجویان «عدالت‌خواهی» و «مطالبه‌گری» است و ایشان راه مبارزه با فساد را مطالبه‌گری از مسؤولین می‌دانند.

دبیر مجمع مطالبه‌گران استان اصفهان گفت: در زمان ۸ سال جنگ تحمیلی ۳۰ میلیون جمعیت و ۴ میلیون رزمنده داشتیم و این یعنی تفکر جهادی؛ امروزه که ۸۵ میلیون جمعیت داریم و به تعداد رزمنده‌های دوران جنگ، رزمنده‌ای برای جنگ نرم و روانی نداریم.

وی تأکید کرد: امروزه ترس مانع مطالبه‌گری جوانان است؛ در شرایط فعلی چاشنی فعالیت جهادی، مطالبه‌گری است و فعالیت فرهنگی و جهادی بدون مطالبه‌گری صورت نمی‌گیرد.

هاشمی‌نژاد عنوان کرد: امروزه جنگ، جنگ نرم است و این جنگ شهیدی ندارد بله عده‌ای از این جبهه خارج می‌شوند و اگر عده‌ای در این مسیر به‌‌دنبال شهادت هستند به میان میدان بیایند و مطالبه‌گری کنند.

مطالبه‌گران کار تشکیلاتی را دنبال کنند

دبیر مجمع مطالبه‌گران استان اصفهان اظهار کرد: مطالبه‌گران کار تشکیلاتی را دنبال کنند تا کم‌تر ضربه بخوریم و مورد بعدی در مسیر مطالبه‌گری شناختن رسانه‌ها و نحوه استفاده از ابزار رسانه است تا بتوانیم از موبایل و اینترنت استفاده مفید ببریم.

وی در پایان گفت: در مسیر مطالبه‌گری با اتباع خارجه ارتباط گرفتیم و در کنار آن با تیپ فاطمیون در حال پیش بردن این مسیر هستیم.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/ج۳۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: دولت سیزدهم تحریم مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی استان اصفهان مطالبه گران مطالبه گری حل مشکلات حل مسأله تحریم ها جوی آباد برای حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۳۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون اهمیت دیپلماسی فعال انرژی ایران در دولت سیزدهم که منجر به توسعه تجارت انرژی ایران شد؛ افزود: یکی از مهم ترین بخش های دولت که اقدامات مهمی در جهت رفع تحریم ها و خنثی کردن اثرات آن بر اقتصاد ایران داشته است؛ صنعت نفت و گاز بوده است. به پشتوانه این رویکرد کلیدی دولت سیزدهم در زمینه بازطراحی تجارت انرژی ایران، امروز توانستیم که مسیر خنثی سازی تحریم ها را پیش ببریم و نفت خام و گاز طبیعی بیشتری به فروش برسانیم و در این زمینه توانستیم به سطح خوبی از تولید و صادرات نفت خام برسیم و رکوردهای قبلی در زمان تحریم ها نیز بشکنیم و به نوعی رکوردشکنی تاریخی نیز داشته باشیم.

به گفته عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس سیاست هایی همچون تولید بار اول و تمرکز توسعه زنجیره ارزش محصولات صنعت نفت از سیاست های اصلی و درستی است که توسط دولت سیزدهم در زنجیره ارزش نفت و گاز به اجرا گذاشته شد. این اقدام علاوه بر اینکه توانست زمینه ساز صادرات خدمات فنی و مهندسی ایرانی به ونزوئلا شود و سهامداری ایران در پالایشگاه های فراسرزمینی را به سرانجام برساند؛ در زمینه نیاز به واردات تجهیزات راهبردی صنعت نفت و گاز ایران نیز کمک چشم گیری کرد و از همین رو علاوه بر کاهش ارزبری از محل رشد صادرات نفت خام ایران به ارزآوری بیشتر برای کشور منجر شد و وابستگی ما را به دیگران کاهش داد. از سوی دیگر، تمرکز بر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز کشور، منجر به تولید محصولات نهایی با ارزش افزوده بالاتر و اشتغال آفرینی برای متخصصان کشور خواهد شد که از اهمیت اساسی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: در حال حاضر، در بسیاری از زمینه ها مواد اولیه را صادر می کنیم. در حالی که مجبوریم محصولات نهایی ساخته شده از همین مواد اولیه را با قیمت بالایی به کشور وارد کنیم. این شرایط به ضرر کشور است و دولت را از درآمدهای ارزی محروم می کند. اعمال سیاست هایی مانند در نظر گرفتن معافیت های مالیاتی هدفمند از صنایعی که در حوزه تولید محصولات نهایی فعالیت می کنند، می تواند در راستای توسعه زنجیره ارزش محصولات اثرگذار باشد.

میرتاج الدینی تأکید کرد: هدف از تحریم صنایع نفت و گاز کشور این بود که اقتصاد کشور فلج شود. اما با سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود توانستیم به خنثی سازی تحریم ها بپردازیم. در نهایت این سیاست گذاری های درست ما را به رکوردزنی در فروش نفت خام کشور رساند. به نحوی که رشد اقتصادی 5.4 درصدی را تجربه کردیم و فروش نفت کشور را تا حد زیادی به رکورد سال های قبل از تحریم نزدیک کردیم.

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟
  • خبر جدید درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳ / تغییر فرمول تعیین دستمزد کارگران قطعی شد؟