Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@13:31:56 GMT

کشف ۶ هزارو ۸ دستگاه ماینر در اصفهان

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۸۰۸۳۵

کشف ۶ هزارو ۸ دستگاه ماینر در اصفهان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اینکه وزارت نیرو طی چند روز اخیر بی نظمی‌هایی را در زمینه تخصیص برق داشته است، گفت: این امر محقق نشد و آسیب‌های زیادی رادر استان اصفهان به همراه داشت.

وقوع ۲۵۰ حادثه آسانسور به دلیل قطع ناگهانی برق

او افزود: از جمله این آسیب‌ها بیش از ۲۵۰ حادثه آسانسور بود که به دلیل قطعی ناگهانی برق اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در ادامه با بیان اینکه هرج و مرج خودرو‌ها در چهار راه‌ها هنگام قطعی برق از دیگر آسیب‌های موجود در شهر اصفهان بود، ابراز داشت: از این رو شهرداری موظف شد تا با نصب جی پی اس برنامه‌ریزی برای ساماندهی این امر را در دستور کار قرار دهد و برای این مناطق برق پایدار تأمین شود.

اصفهان دو هزار مگاوات کمبود برق دارد

او با تاکید بر اینکه اصفهان سالانه دو هزار مگاوات کمبود برق دارد گفت: باید وزارت نیرو برای ساخت نیروگاه‌ها در استان پیش از رسیدن به این وضعیت خاموشی‌های از پیش تعریف نشده اقدام می‌کرد.

شیشه فروش با اشاره به افزایش دوتا چهار درجه‌ای دما در استان اصفهان در خرداد و تیرماه ابراز داشت: این امر منجر به زودتر روشن شدن کولر‌ها و افزایش مصرف برق شد.

او با بیان اینکه با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در استان اصفهان تا حدودی این مشکلات برطرف شده است، ابراز داشت: بر این اساس دو روز است که قطعی برق در بخش خانگی را در اصفهان نداشته‌ایم و برای قطعی برق صنایع نیز قرارداد‌هایی را با آن‌ها منعقد کرده‌ایم.

شناسایی یک هزار و ۲۳۰ مرکز فعالیت ماینر در اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در ادامه با بیان اینکه جمع آوری ماینر‌ها همچنان در دستور کار اداره برق قرار دارد، اضافه کرد: از ابتدای خرداد ماه تاکنون شش هزار و هشت دستگاه ماینر در یک هزار و ۲۳۰ مرکز با توان تولید ۱۷ مگاوات کشف و ضبط شده و این روند همچنان ادامه دارد.

او با بیان اینکه کاهش ساعت کاری از هفت صبح تا ۱۳ نیز برای کاهش مصرف برق تأثیر بسزایی داشته است، افزود: همچنین ادارات موظف به کاهش ۹۰ درصدی مصرف برق پس از ساعت یک و کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق در زمان فعالیت شدند.

منبع:مهر

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران کشف ماینر کمبود برق مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۰۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟

به گزارش خبرآنلاین، یک فوق‌تخصص ریه با اشاره به اینکه گاز خنده در صنایع داروسازی و برای بیهوشی کاربرد دارد، گفت: آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

اخیراً وزارت بهداشت اعلام کرده که طرح ارزیابی اثرات قلیان اکسیژن را در ۱۰ استان کشور آغاز کرده است؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت می‌گوید در این دستگاه که به "پاک‌دم" نیز شناخته می‌شود از ترکیب گازهای اکسیژن و نیتروژن استفاده شده است؛ به‌گفته وی، گاز موجود در این دستگاه به‌عنوان گاز خنده نیز مشهور است و باعث ایجاد احساس نشاط در مصرف‌کنندگان می‌شود!

با وجود این، برخی پزشکان نسبت به خطرات استفاده از این نوع قلیان، هشدار داده‌اند و البته طبق مشاهدات میدانی در مراکزی که این نوع از قلیان‌ها را سرو می‌کنند، عوارض متعددی در افرادی که قلیان اکسیژن را مصرف می‌کنند، قابل رؤیت است.

در همین راستا دکتر حمید سهراب‌پور؛ فوق‌تخصص ریه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با تسنیم با بیان این که گاز N۲O یا همان گاز خنده‌آور در صنایع داروسازی کاربرد دارد، گفت: موارد استفاده از این گاز بسیار محدود است و در بیهوشی‌های سطحی در زمان قدیم استفاده می‌شد و آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

وی افزود: همچنین این‌که عنوان شده است استفاده از این قلیان جنبه اکسیژن‌درمانی دارد درست نیست زیرا اکسیژن‌درمانی به این معناست که فرد با استفاده از کپسول، اکسیژن را استنشاق کند در حالی که این قلیان صرفاً شامل اکسیژن نیست.

این فوق‌تخصص ریه متذکر شد: اتصالات و لوله‌های هر نوع قلیانی، محل مناسب برای تجمع باکتری‌ها و رشد قارچ‌هاست و بنابراین خطرات زیادی برای ریه افراد دارد.

این پزشک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه همچنین به مضرات استفاده از قلیان‌های دخانی اشاره و تصریح کرد: قلیان دخانی و حاوی تنباکو نیز مقادیر زیادی از دود را وارد ریه‌ها می‌کند که این امر به سلامتی ریه آسیب جدی وارد می‌کند؛ مواد آروماتیک و معطر موجود در تنباکوها نیز به‌شدت سرطان‌زاست؛ بنابراین باید وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی‌های لازم برای کاهش مصرف انواع دخانیات و قلیان‌ها را انجام دهد و با سایر دستگاه‌ها برای کاهش تولید و مصرف این نوع مواد دخانی، رایزنی کند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903007

دیگر خبرها

  • کشف ۴۷ ماینر در یک مزرعه پرورش قارچ!
  • بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در خراسان شمالی کشف شد
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در فاروج
  • ۴۷دستگاه ماینر در یک مزرعه پرورش قارچ در فاروج کشف شد
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در فاروج
  • کشف بزرگترین مزرعه رمز ارز در خراسان شمالی
  • متخلفان استخراج غیرمجاز رمز ارز ١٠٠ برابر نرخ انرژی جریمه می شوند
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • کشف ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز/ ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در کشور