Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه آزاد اسلامی از مراکز دانشگاهی کشور است که در دهه‌های اخیر با تربیت خیل انبوهی از متخصصان در رشته‌های گوناگون، خدمات شایان توجهی به جامعه علمی و دانشگاهی و نظام اداری کشور کرده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، استان اصفهان با برخورداری از مراکز دانشگاهی بزرگ و مرجع به عنوان یکی از شهرهای دانشگاهی کشور شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این مراکز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که سابقه درخشان پژوهشی و تحقیقاتی آن سبب شده در شمار قطب‌های علمی کشور قرار گیرد. این مرکز دانشگاهی در حال حاضر با بیش از ۳۵۰ نفر عضو هیئت علمی تمام وقت، ۴۰ عضو نیمه وقت و ۷۰۰ عضو حق‌التدریس، رسالت خطیر آموزش و تربیت دو هزار دانشجو در ۱۹۶ رشته و گرایش آموزشی در مقاطع دکتری تخصصی، دکتری حرفه‌ای، کار شناسی‌ارشد و کارشناسی را انجام می‌دهد. تولید بیش از شش هزار مقاله ISI ، ISC ، SCOPUS و علمی پژوهشی، تألیف و ترجمه ۵۶۷ عنوان کتاب، ثبت ۱۰۷ اختراع و تعداد ۱۷۶ طرح برون دانشگاهی این مرکز علمی را ردیف معتبرترین مراکز علمی کشور و منطقه قرار داده است.

برای آشنایی بیشتر با اقدامات علمی و طرح‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با پیام نجفی رئیس این واحد دانشگاهی گفت‌وگویی را انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید:

با توجه به اعلام وزارت بهداشت مبنی بر واکسیناسیون دانشجویان تا شهریورماه چقدر احتمال برگزاری حضوری کلاس‌ها در ترم آینده وجود دارد؟

واکسیناسیون اکثر دانشجویان گرایش رشته پزشکی مانند (پرستاری، مامایی و دندان پزشکی) که در معرض ابتلاء به بیماری کرونا بودند انجام شد. با توجه به اینکه وزارت بهداشت اعلام کرده است در مردادماه ظرفیت واکسیناسیون برای دانشجویان ایجاد خواهد شد امیدواریم بتوانیم بخش عمده‌ای از کلاس‌ها را به صورت حضوری برگزار کنیم.

نباید از ظرفیت فضای مجازی غافل شویم و کلاس‌های برخی دروس تئوری که دلیلی مبنی بر حضور دانشجویان آنها در دانشگاه نیست باید به صورت مجازی ادامه یابد، اما برخی از دروس عملی که نیاز به تشکیل کلاس حضوری دارد، قطعاً نمی‌توان به صورت مطلوب این دروس را در کلاس‌های مجازی برگزار کرد؛ بنابراین تلاش دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان بر این است که ترم آینده اکثر دروس به صورت کلاس‌های حضوری برگزار شود.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان طی سه ترم گذشته تجربه خوبی در زمینه برگزاری کلاس‌های مجازی کسب کرده است و توانست ظرفیت‌های مطلوبی را از لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای برگزاری کلاس‌ها فراهم کند. بهتر است بسیاری از کلاس‌های فوق برنامه، جلسات دانشگاه، کارگاه‌ها و همایش‌ها در بستر مجازی ادامه پیدا کند، زیرا به نظر می‌رسد لزومی برای اجرای حضوری این برنامه‌ها وجود ندارد.

با توجه به فصل امتحانات دانشجویان و قطعی برق، دانشگاه آزاد اصفهان چه تدابیری را برای رفع این موضوع اتخاذ کرده است؟

در مقطع تحصیلات تکمیلی در صورتی که هنگام برگزاری امتحان دانشجویان با مشکلاتی اعم از قطعی برق مواجه شوند این امکان به استادان داده شده است که بتوانند فرصت دیگری را در اختیار دانشجویان قرار دهند. همچنین در برگزاری امتحانات مقطع کارشناسی سعی داریم با برنامه قطعی برق هماهنگ باشیم، اما جای نگرانی برای دانشجویان وجود ندارد امیدواریم که قطعی برق وجود نداشته باشد، اما در صورت اختلال برق تدابیر لازم برای دانشجویان اندیشیده شده است.

در سال‌های اخیر بحث انحلال برخی از رشته‌های این دانشگاه مثل زبان فرانسه مطرح بوده است، مجموعه دانشگاه آزاد اصفهان با چه تدبیری این موضوع رو حل کرد؟

متأسفانه دانشجویان شناخت مناسب از رشته‌های دانشگاهی ندارند و تصور می‌کنند صرفاً در برخی از رشته‌های خاص اشتغال وجود دارد در صورتی که امروز بسیاری از زبان‌های خارجی نیاز صنعت است. متأسفانه اکنون مشاوران اکثر دانشجویان را به ادامه تحصیل در برخی رشته‌های خاص سوق می‌دهند و این باعث شده است فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها دچار افت شوند و بازار کار این این رشته‌ها نیز اشباع شود. خوشبختانه طی اطلاع رسانی دقیق دانشگاه در حوزه زبان‌های تخصصی خارجی امروز رشته ادبیات فرانسوی در دانشگاه احیا شده است.

دانشگاه آزاد اصفهان چه اقداماتی برای بهبود ارتباط دانشگاه و صنعت انجام داده؟

در همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان و اتاق بازرگانی پویش اشتغال همزمان با تحصیل ایجاد شد. این پویش به دلیل نبودن نیروی انسانی متخصص و کافی برای صنعت راه اندازی شد؛ در بسیاری از حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، تولیدی، پتروشیمی و حتی گردشگری عدم وجود نیروهای متخصص آکادمیک احساس می‌شود. همچنین در طرح پویش اشتغال همزمان با تحصیل به دنبال ایجاد ظرفیت اشتغال برای دانشجویان هستیم.

چقدر احتمال افزایش شهریه در ترم آتی وجود دارد؟

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان از هیچ منبع دولتی تأمین مالی نمی‌شود بر همین اساس محور عمده در آمد این مرکز از طریق شهریه دانشجویان تأمین می‌شود. متأسفانه هزینه‌های دانشگاه اعم از نگهداری سایت، ابنیه دانشگاه، پرسنل، اساتید، هیئت‌های علمی و بسترهای آموزش مجازی به نرخ تورم وابسته است. دانشگاه در تلاش است متناسب با افزایش نرخ تورم در جامعه تعادل شهریه دانشجویان را حفظ کند. هرگونه افزایش شهریه براساس تصمیم هیئت امنا دانشگاه آزاد اسلامی مشخص می‌شود. به نظر می‌رسد شهریه برای دانشجویان جدیدالورود مانند سال‌های گذشته حدود ۱۵ درصد افزایش پیدا کند.

کد خبر 503004

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان دانشجویان دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد خوراسگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان افزایش شهریه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان برای دانشجویان قطعی برق رشته ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۶۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی‌اشکذری،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در جلسه مشترک با مدیرکل و مسئولان امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری این دانشگاه را خانواده ۲۲ هزار نفری با بیش از ۱۶ هزار دانشجو، ۴ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز و نزدیک به هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد و اظهار کرد: امروز دانشگاه آزاد از ابتدای مرحله مهدکودک تا دکتری را در خود دارد و بزرگ‌ترین عرصه یادگیری و تربیت در استان و بزرگ‌ترین حوزه جغرافیایی را ازلحاظ آموزش داراست.

وی افزود:‌ دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از معدود دانشگاهی بوده که مدارس دانش‌آموزی، دانشجویان پرستاری، پیراپزشکی و پزشکی و رشته‌های فنی مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی را دارد و با سه وزارتخانه آموزش و پرورش، درمان، بهداشت و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری در ارتباط است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، تعداد دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل در کشور را ۶۰ هزار نفر از ۲۰ کشور دانست و عنوان کرد: در استان یزد ۲۰۰ نفر فقط از دو کشور افغانستان و عراق مشغول به تحصیل هستند.

دهقانی‌اشکذری از برگزاری جلسه با مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی درباره پرداخت شهریه خبر داد و اضافه کرد: دغدغه مسئولان دانشگاه مشکلات دانشجویان غیر ایرانی در پرداخت شهریه ارزی است که در این زمینه با جلسات مستمری که داشتیم امیدواریم بتوانیم با ارائه راهکار، رفع کننده دغدغه آنها باشیم.

وی بیان کرد: تشکیل شورایی متشکل از دانشجویان خارجی دانشگاه‌های دولتی، آزاد و علوم پزشکی در زمینه حل مشکلات اتباع، کارساز بوده و تشکیل شورای مرکزی، اتصال‌دهنده نمایندگان دانشگاه‌ها در استان است که خودشان قادرند بسیاری از مشکلات را رفع کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به امکانات این دانشگاه در برگزاری استارت‌آپ‌ها و کرسی‌های نظریه‌پردازی ادامه داد: مرکز رشد و سرای نوآوری پوشاک از محل‌هایی است که ظرفیت  جذب دانشجویان خلاق خارجی را دارد.

نگاه دولت سیزدهم به مهاجرین از نوع فرصت محور است

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری نگاه دولت سیزدهم به مهاجرین را تغییر دیدگاه از تحلیل محور به فرصت محور دانست و گفت: سازمان ملی مهاجرت کشور در شرایط کنونی به دنبال فرصت‌هاست در عین حال که نباید از تهدید‌ها غفلت کرد.انتظار می‌رود با برپایی نمایشگاه و معرفی تیپ فاطمیون در دفاع از حرم حضرت زینب(س) از این فرصت‌ها برای تغییر نگاه به اتباع کشور افغانستان استفاده شود.اتباع، تشکیل‌دهنده ۱۵ درصد جمعیت استان یزد و سومین استان ازلحاظ تناسب جمعیتی است و ۲۲ هزار دانش‌آموز و ۹۰۰ دانشجوی خارجی را در خود دارد.

علی محسنی‌راد یکی از مشکلات اتباع را آسیب‌های اجتماعی برشمرد و مطرح کرد: در دانشگاه به دنبال طرح‌های علمی هستیم که موضوع آن در شورای تأمین مطرح شده و متد علمی برای ساماندهی اتباع مدنظر است.

وی از دیگر موارد کارکرد دانشگاه را در رسانه و تولید محتوا دانست و بیان کرد: افغان هراسی برای ایرانیان و ایران هراسی برای اتباع، جو غالب کشور بوده و جامعه متأثر از این فضاست که در صورت عدم تولید محتوای مناسب، تلاش‌ها برای رفع مشکلات آنان است.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری، خدمات این سازمان را کمک‌های نقدی بلاعوض و معیشتی برشمرد و عنوان کرد: استفاده حداکثری از امکانات محدود است.

سیدعلی آقا میرجلیلی معاون آموزشی و مهارتی نیز از برگزاری جلسات متعدد با دانشجویان خارجی و رئیس اداره پذیرش و ثبت‌نام و امور بین‌الملل از آمادگی برای بازدید دانش‌آموزان اتباع از دانشگاه آزاد اسلامی یزد به‌منظور آشنایی با امکانات دانشگاه تحت عنوان در‌های باز خبر دادد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است